I landskapet mellom fantastisk og makaløst

Atle Jensen selv melder til GIF: «For meg og bandet, så ble dette en skikkelig opptur tvers igjennom». Det ble rett og slett en fest i landskapet mellom fantastisk og makaløst for de 121 gjestene som fant veien til show med Atle Jensen m/band i et stappfullt Trondalen på fredag. Og vertskapet - Fotball Gutter Senior - de bekreftet at de for tiden er like gode UTENFOR banen, som PÅ banen.

Tekst: Frode Holstad Hansen
Foto: Terje Jensen

Gresvik IF sitt oppdrag, sin hensikt, sin misjon – det er forhåpentligvis å levere brukerne av klubben kvalitet. Og i leksikon kan vi lese; «Enkelt sagt er kvalitet evnen til å tilfredsstille kundene eller brukernes behov, krav og forventninger».

10 av 10 mulige poeng på alle brukerundersøkelser og tilfredshetsmålinger = leveranse av topp kvalitet i samhandlingen mellom de tilstedeværende, Atle Jensen m/band og GIF.


KØLLIS ØNSKER VELKOMMEN i kjent stil, forteller litt om høydepunkter og fester fra 80 tallet, før han slipper til Atle Jensen m/band.

«Dette var en magisk kveld, alle storkoste seg fra de yngste til de eldste. 10 poeng» (Morten Køllis, etter showet)


Tilretteleggerne av rammer, et lettet par fylt av Glede: Heidi og Atle Knutsen, som har ordnet det alle meste av tilrettelegging for kvelden storkoser seg her fra første sekund Atle er i gang;

«En utrolig hyggelig kveld i dalen. Og et vanvittig morsomt show av Atle m/band. 10 poeng» (Heidi og Atle Knutsen)

«Rammene og tilretteleggingen var helt unik, et stort takk!» (Atle Jensen, etter showet)


100% tilstedeværelse fra første sekund fra Atle Jensen m/band.

«Jeg følte umiddelbart at det var befriende å møte venner, lagkamerater, mennesker som kjente hverandre på sin egen hjemmebane» (Atle Jensen)


Flere fotballegender var på besøk i Trondalen: Her er Atle, med sin kjære trener Arne P., som tar laguttaket før neste viktige hjemmekamp på Trosvik banen;

«Begge Jensæne skal være med på kampen på fredag, men dersom en av dere ta butikken – kan du ta butikken da æ, Atle?»


Midtveis i showet dukker Reinert plutselig opp på scenen. Med et helt makaløst drag på damene….


Trampeklapp og allsang i Trondalen. Mot slutten av showet blir det vill jubel, trampeklapp og allsang, etter både «Jäg vill kjänna din kropp imot min» og «Sommartider».

Hvordan opplevde de fremmøte gjestene om kvelden? Vi stilte gjestene spørsmålet hvordan de opplevde kvelden, og hvilke poeng på en skala fra 1-10 de gir Atle Jensens fenomenale 2x45 minutters show. 1 er elendig, 9 er fantastisk og 10 er makaløst. Vi lar bildene og uttalelsene fra ulike perspektiver tale for seg selv.


Hoved formann Tormod Hermansen (foran t.h), her som forsanger i koret under showet.
«Dette var veldig bra – 9 poeng» (Tormod Hermansen)


«Morsomt show og herlig stemning. 10 poeng» (Anne Marit Frengstad og Ketil Bjørge)


Mingling og Mimring; «Dette er noe av det beste jeg har vært med på. 10 poeng» (Terje Beck, her sammen med Victor Jensen)


Suverent vertskap: «Det var utrolig fin stemning, og folk i alle aldre. Det var veldig hyggelig. Og flott arrangement av A-laget, de var helt suverene verter. Ja, det var helt topp! 10 poeng.» (Terje og Harald Spydevold)


Artig med voksne folk: «Veldig bra arrangement, det var veldig artig med så mye folk, herlig. Jeg synes det var et kjempefint tiltak, spesielt at det var så mange fra ulike grupper og avdelinger. Atle var helt suveren - 10 poeng.» (Gunnar Femtehjell og Arve Paulsen)


En makaløs morsom Atle: «Utrolig morsomt med karikaturene av fotball-legendene, spesielt Arne Pedersen! Atle er makaløst morsom, 10 poeng» (Anne Lundblad og Vidar Kristoffersen – og bak koser bl. a Jan-Erik «Hule» Nilsen seg gløgg ihjel)


Takk til hele teamet som bidro: «Takk til hele teamet som bidro til den fantastiske kvelden. Jeg storkoste meg hele kvelden med alle som var tilstede, en herlig mix av alder og folk. Så vil jeg fremheve alle de hyggelige og unge rundt A-laget som bidro på en strålende måte! 9 poeng». (Einar Kristiansen, her t.h i front)


Helt knall! Det her var helt knall. Kjempekoselig, kjempeartig. Dette har vært en helt topp kveld for oss. Vi storkosa oss, alle sammen. Håper det blir gjort på nytt igjen! 10 poeng (Anne og Kjell Johannessen)


Samlet gamle fotballvenner. Thomas Andersen (t.v) og Fredrik Helgesen samlet gode, gamle lagkamerater fra ungdomstiden i Trondalen. Rundt 15 stk. fra laget fikk endelig truffet hverandre igjen. «En utrolig fin kveld, og Atle er helt topp», meldte de i løpet av kvelden. 10 poeng.


Latter og smil det lyser av: Både kona Britt og Svein fra Slevik Elektriske storkoste seg hele kvelden. «Atle er helt enestående. Helt gull, fantastisk, strålende! Og den intime følelsen og nærheten av å ha Atle på så nært hold blir jo faktisk enda bedre enn i større sammenhenger. 10 poeng». (Svein, Slevik Elektriske.)

Bak Svein ser vi her på bildet Hans Pieter Roos, som var tilstede og kastet glans over kvelden med kona Sabrina. De melder etter showet;

«Takk for en utmerket kveld. Sabrina, som ikke har opplevd Atle Jensen live tidligere, synes også dette var kjempegøy! 9 poeng» (Hans Pieter Roos)


Fra Trosvik til Gresvik: Atle Jensen og kveldens leverandør av utsøkt pizza fra Pizzabakeren på Gressvik Torg mimrer her om felles minner og opplevelser fra garderobekulturen på Trosvik klubbhus.

«Poeng er enkelt å gi på dette, he he: 10 poeng, - dette var et helt supert arrangement på alle måter, og Atle er jo bare helt fenomenal» melder Arild – og Gresvik IF takker Pizzabakeren for super og utsøkt servering fra Pizzabakeren.


Vellykket kveld: «En vellykket kveld med kjempefin forestilling og masse hyggelige mennesker. Et suverent tiltak. 9 poeng.» (Anita, Berit og Roar – som alle var like fornøyde med kvelden.


Vanvittig morsomt show: «Utrolig hyggelig kveld i dalen. Og et vanvittig morsomt show av Atle. 10 poeng» (Atle Knutsen). «Ellevill stemning i Trondalen, lenge siden jeg har hatt det så morsomt. Makaløst, 10 poeng» (Arnie) .


Inkluderende fellesskap: Kurte fra Rolvsøy og kona tok gledelig også turen til Trondalen, for å oppleve både miljøet og Atle Jensen m/band;

«Det var en utrolig hyggelig kveld med Atle hos dere i GIF i Trondalen. Helt gull. Kona mi og jeg koste oss ille. Det gledet meg også å se det inkluderende fellesskapet i klubben» (Kurte, etter showet).


Storebror koser seg gløgg (t.v): «Takk for en super kveld i Trondalen. Jeg må gi 9 på børsen, for 10 er verdensklasse - og det er greit å ha noe å strekke seg etter for Atle bror» (Terje Jensen).


«Terningkast 6 av 6!!» (i felles avstemming)

Mot slutten av den fenomenale kvelden der Atle Jensen underholdt Gressvikinger i alle aldre ble tilbakemeldingen fra salen krystallklar nå de fikk spørsmålet om et felles terningkast i unison avstemming: Terningkast 6! dundret og drønnet det i vakkert kor opp på scenen, i retur på spørsmålet og som hjertelig takk til Atle.


Gode både på og utenfor banen: Fotball – gutter senior er for tiden millimetere fra opprykk i serien PÅ fotballbanen. I rollene som vertskap, UTENFOR banen, opplevde alle kveldens gjester i Trondalen at de hører hjemme i øverste divisjon.

Atle Jensen m/band storkoste seg i Trondalen. Og kommer gjerne tilbake.

Hovedleverandøren av opplevelser og kvalitet i landskapet mellom fantastisk og makaløs denne fredagen var Atle Jensen m/band, som var "De Profersjonelle" med Roger Amundsen (Tangenter), Inge Ulrik Gundersen (Bass) og Tor Hauge (Trommer). Pizzabakeren leverte utsøkt pizza, A-laget stod for serveringen og var et fenomenalt vertskap for kvelden. Tilretteleggingen av rammer i forkant er langt på vei gjort av Køllis, i nært samarbeid med Heidi og Atle Knutsen. Dette ble kanskje tidenes venner-venners helaften fest i Trondalen. Og Atle Jensen er selv strålende fornøyd med sin premiere av dette konseptet, som flere klubber nå kan oppleve.

De klubbene som er heldig å få Atle Jensen på besøk, kan glede seg stort. Det er den krystallklare meldingen fra alle i Gresvik IF.

Atle selv sier oppglødd dagen derpå, som hilsen til sine venner i Gresvik IF:

  • For både bandet og meg ble dette en skikkelig opptur tvers igjennom. Jeg følte den fine stemningen fra første sekund og at folk var i trygge omgivelser. Håper dette ble en gyllen anledning for tidligere lagkamerater, oppmenn, trenere og folk i klubben å møte hverandre igjen.

Atle legger til at han gjerne tar med seg sine bandmedlemmer på nytt. La oss i GIF håpe at dette blir et årlig arrangement, en tradisjon - i GIF regi.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift