Nyhetsbrev fra Gresvik IF Stisyklister

Vår årlige Cruxjam og stifestival hadde som vanlig et rikt innhold helgen gjennom med fellesturer, cruxjam, cruxelunsj i skogen, cruxefest og pumptrack-konkurranse i klubbens nye asfalterte pumptrack i Trondalen. Det var bra oppmøte på både cruxjam og stiturene, stemningen var på topp i skogen!

Forsidebilde: Pål Valbjørk
Tekst: Siv Elisabeth Nygaard

Foto Siv Nygaard

Foto: Pål Valbjørk

Foto: Siv Nygaard

Foto: Ukjent

Vi arrangerer turer for funksjonshemmede hver 14. dag fra vår til utpå høsten, men dessverre så har det vært litt liten deltagelse den siste tiden. Vi håper dette skal endre seg og flere har anledning til å delta på disse flotte turene i Fredrikstadmarka. Bildene under er fra en FH tur i april 2019.

Foto 3 bilder: Siv Nygaard

Enduro som er en relativt nyetablert sykkelform, har blitt veldig populært i Norge! Enduro er en form for konkurranse i stisykling. I konkurransen er det fartsetapper der tiden blir tatt. Da går det gjerne nedover i teknisk terreng slik som røtter, steiner, skogsbunn og ofte følger det med en flott utsikt!

Flere i klubben stiller til start ulike Enduro ritt gjennom sesongen og vi er representert i både Dame, herre og ungdoms klassen.

I klassen Menn Master gjorde GIFS Pål Grotnes en strålende innsats gjennom sesongen og ble belønnet med gull i NM Enduro 2019!!

Foto: 80/20 Enduro serien, fotograf ukjent

Klubben har startet et Enduro treningstilbud annenhver torsdag i Trondalen. Her vil vi sammen gå gjennom stisegmenter for å finne beste linjevalg for å kunne sykle bedre, raskere.. Målet er å lære av hverandre og bli en bedre syklist i Enduroløypa.

Foto: Vegard Johannessen

Foto: Hanne Holmstrøm Karlsen