J-16 laget vårt kvalifiserte seg for Bringserien!!

Bringserien er en landsdekkende serie for de beste 16 års lagene, og Gresvik jenter 2003 er med.

Jentene våre misset kvalifiseringen på hjemmebane i høst. Den gangen var det en superjevn gruppe, hvor kun målforskjell tilslutt skilte 3 lag. Laget fikk en ny sjanse i ekstra kvalik, og den tok de godt vare på!!!

Laget reiste oppover på fredag, og etter en 10 timers tur på veien ventet det hotell på jentene. Etter en deilig hotellfrokost på lørdag startet kvaifiseringen mot Klæbu, Svolvær og Bossekop.

Hele kvaliken fikk en litt spesiell start, med et minutts stillhet, til minne for Klæbu sin tidligere trener, som døde tirsdagen før. Gresvik startet mot Svolvær. Kampen svinger en del, og ender tilslutt med uavgjort 19-19. Keeper Marte Pettersen kåres til banens beste.

I kamp 2 møte Gresvik hjemmelaget. De har mønstret over 400 tilskuere og det er bra trykk i hallen. Til pause ligger laget under med 8-10. Utover i kampen ryke de litt i fra, og Klæbu vinner tilslutt 24-18.

Siste kamp må vinnes mot Bossekop. Lagene følger hverandre tett gjennom store deler av kampen. Mot slutten av kampen får Gresvik en liten luke og drar hjem seieren med 20-17. Natalie Sveberg kåres til Banens beste.

Dette gjør at Gresvik blir nummer 2 i pulja og er klare for Bringserien denne sesongen. Det betyr 5 nye helger med masse fine opplevelser og håndball!