GIF-joggen har hatt nok et innholdsrikt år.

Først og fremst er vi stolte av og glade for at vi er formelt tatt inn i klubben som en egen avdeling. Nå har vi «gått i dvale», men er i gang igjen fredag 3. april - første fredag etter at klokka stilles til sommertid.

Noen aktiviteter vil det bli selv om vi har pause fra den ordinære fredagsrunden.

Det vil bli gjennomført et hodelyktløp i desember en gang, og det vil bli romjulsjogg lørdag 28. desember. Mer info om dette kommer etter hvert.

I tillegg planlegges en «utfordring» på nyåret. Tidspunkter og detaljer om disse tingene blir lagt ut på facebook.

Deltagelse med et stafettlag i Glommaløpet har blitt en tradisjon. I år tok laget steget opp til toppen av pallen, etter to andreplasser årene før.

Vi var på plass i Dalen 17. mai også. Det ble ikke deltagerrekord, men det var likevel 7 stk. som løp.

Det ble satt noen forskjellige rekorder også:

• Flest deltagere på en runde – 35 stk. 5. april
  • Over 18 deltagere i gjennomsnitt pr. runde
  • 44 nye deltagere i år – 219 totalt siden oppstarten
  • Ny løyperekord for damer – Ida Augustin med tiden 22:08
  • Ny løyperekord for herrer – Gaute Steiwer med tiden 14:26

Takk for deltagelsen i år.

Tekst og foto: Freddy Norenberg