Nok en GIFgutt vender hjem

Gresvik kan da ønske Joachim Andreassen velkommen tilbake etter 6 år i Lisleby. Vi tror Joachims erfaring og kvalitet vil gi oss et løft.

Gresvik slo Greåker 3-0

Sesongens siste treningskamp ga solid seier over 4 div laget som ledes av legendene Kvisvik og Ahlsen. Men det var kun Thomas Skjærli Hansen som kunne si seg fornøyd. Faktisk var GIFs trener svært fornøyd med de svarene han fikk fra gifgutta. Gresvik leverte nemlig en god kamp hvor plan og innstilling gikk som hånd i hanske. Før en går løs på selve kampen må vi få nevne at de blå startet med fem (5) juniorer og avsluttet med seks (6) juniorer. Det er selvfølgelig svært positivt. Det til tross må det legges til at seniorer som Paulsen og Mårtensson vil komme til å bety mye for laget og de vil helt klart bli «livsviktige» denne sesongen.

Nederlag i Østfoldhallen

Lisleby vant 4-1 over Gresvik som aldri fant frem takter fra tidligere kamper i vinter.

Ny overbevisende seier

Rolvsøy ble aldri noen utfordrer til Gresvik som vant enkelt 5-0

Gresvik B spilte 1-1 mot Berg B

Gresvik hadde etter rapportene å dømme fortjent en solid seier, men nær sagt utrolige målsjanser ble spolert.

Gresvik slo Østsiden 2-0

Det ble ingen stor fotballkamp, men en sterk påminnelse om at Gresvik IF har noe spennende på gang. Hele 6 juniorer og en guttespiller spilte det meste av kampen.

15-2 SEIER OVER TVETER

Det er vanskelig å trekke noen konklusjoner etter en slik treningskamp som dette. Bra med mange scoringer, men lite annet å bygge vurderinger på.

Kun uavgjort borte mot Idd

Etter en god åpning tidligere i uken, reiste A-laget til Halden for å møte Idd fredag kveld. Det endte med poengdeling etter 3-3 i en kamp Gresvik dominerte.Mye ballinnehav og forspilte sjanser, mot et tøft og kontringsterkt Idd, som fler enn bare Gresvik kommer til å slite mot.

Solid seier i serieåpningen

Mandag 2. Påskedag startet endelig fotballsesongen for Gresvik's seniorer da A-laget tok i mot Sparta Sarpsborg II til hjemmekamp i Trondalen.

Endelig seriestart

Mandag 2. påskedag braker det endelig løs for seniorlaget når de serieåpner hjemme i Trondalen mot Sparta II.

Klubb-TV

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift