Serieleder Torp ble for sterke.

Gjestene fra Torp ga seg ikke før det sto 7-1. Vi kan nok si at det var nære på full uttelling for svarttrøyene.

GIF2 ble nummeret for små.

Borgen2 var verter torsdag og vant fortjent 4-1 over et i lange perioder tafatt GIF2.

GIF 2 åpnet seriespillet med 5-3 seier.

Trosvik 3 er et lag med mang rutinerte og litt aldrende spillere. De ble satt skikkelig på plass av et GIF lag i den andre enden av aldersskalaen.

LAGLEDER OG NY SPILLER PÅ PLASS

I går onsdag kom de siste brikkene på plass. Morten Anthonsen påtok seg ansvaret som rekruttenes ansvarlige lagleder samt at keeperen Saman Karami skrev under overgangspapirene. Da er det etter vår oppfatning, full dekning i alle ledd. Det er bra...

Komfortabel 4 ? 1 GIF 2 seier over GIF Jr 1.

GIF junior utfordret GIF senior sitt 2 lag til internkamp torsdag. Det endte med klar 4-1 seier til gamlegutta i en kamp som klubbformann Tormod Hermansen dømte tilfredsstillende. Spesielt gledelig var det å se Tor Kr Gulbrandsen tilbake i spill etter 18 måneders skadefravær.

GRESVIK 2 TAPTE 0-3 FOR LERVIK 2

Det ble en opplysende kamp naboene imellom. For Gresviks del var det en nyttig lærdom. Grunnen til det er jo det faktum at her stilte vi med utrente Haua spillere i GIF come back og en del juniorer som danner grunnlaget i GIF 2s junior 2

TROPPEN TIL LØRDAGENS KAMP MOT LERVIK 2

Fremmøte kl 13.00 i Trondalen,

2 LAG I MINUS I 6 DIV AVD VÅR.

Både Tveter og Begby 2 har trukket seg fra seriespill i vår 6 div avd.

GIF2 VANT LETT OVER LANDE:

Lande gjestet Trondalen lørdag. Det ble en komfortabel 6-1 seier for GIF2 som benyttet flere juniorer og spillere fra nedlagte Haua BK samt noen fra egne rekker.

SPENNENDE NYKOMMERE BIDRO

Det ble en grei 1-0 seier over Skogstrand for GIF2. Ispedd 5 første års juniorer uten erfaring med "voksenfotball" samt Jr trener Mads Kristiansen var det ikke å forvente at vi skulle dominere med finspill.

Klubb-TV

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift