Rapport fra Herulf Cup 2014

Herulf Cup var siste turnering for sesongen. Det ble understreket av den stekende solen som regjerte på utsiden av Mossehallen lørdag. Nesten synd det ikke var en utendørsturnering. Men på innsiden kjempet alle seg gjennom tre godt gjennomførte kamper. Ingenting å utsette på verken innsats eller oppførsel. Vi har grunn til å være stolte av denne gjengen.

ROLIGT, ROLIGT...

Rapport fra Potatis Cup 2014: To lag til A-sluttspill, begge slått ut i åttendelsfinalen. Mange herlige timer i Ingared. Dessuten et koselig klasserom på Nolhagaskolan i Alingsås. Grand Hotel er ingenting i forhold.

Seiersrus i Drammen

Åtte timer i Drammen en lørdag er slett ikke så ille som det høres ut som. Det kan vi takke våre strålende håndballjenter for. Åtte kamper ga seks storseirer og to ganske knepne tap for de to Gresvik-lagene.

Suksess i Olavscupen for 2003-jentene i håndball

Jentene våre avsluttet sesongen med deltagelse i Olavscupen i Sarpsborg denne helgen. Åtte kamper endte med seks seire, en uavgjort og en aldri så liten håndballeksjon mot et svært godt trent og samspilt Sarpsborg-lag.

Taco-jentene fra Gressvik

- Det aller beste med å overnatte her i Trondalen er at vi blir enda mer kjent, sa jentene våre natt til 1. mai. Og nå vet vi at 13 av 18 har taco som favorittrett.

Den trofaste fansen!

De har ikke noe valg, de som har en storesøster som spiller håndball. På hver kamp må de være med enten de vil eller ei.

Alt vel!

For alle dere foreldre der hjemme som lurer, her på overnatting i Trondalen går alt veldig, veldig, veldig bra. Dere er ikke savnet!

Hipp hurra for en serieavslutning!

Rød/Slevik - Rygge 16-0 og Halden - Hurrød/Slevik 0-8. Begge lagene har i dag spilt seriens siste kamp. Felles kampresultat ble 24-0, og bedre bursdagsgave kunne vel ikke trener Thomas få?

- Hjelp, mamma og pappa er på banen!

Aldri, aldri, aldri skal jeg igjen sitte å være besserwisser på tribunen.

Storspill med innspill

Gresvik I - Skiptvet 7-4. Pang. Ballen satt i nota allerede i første angrep. En nydelig frosk slo an tonen da Gresvik-jentene fra Rød og Slevik spilte sin "hjemmekamp" mot Skiptvets 04-jenter

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift