Tidligere GIF-spillere med flagget på brystet

En rekke tidligere GIF-spillere med flagget på brystet

Del:

Det gror godt i Gresvik IF sin fotballavdeling med store kull, godt treningsmiljø og flinke folk rundt lagene. Slikt blir det også dyktige fotballspillere av. Det er også en kjensgjerning at de spillerne som presterer høyt over tid blir rekruttert til større klubber, og da først og fremst samarbeidsklubben vår FFK. Her ligger forholdene enda bedre til rette for satsning på et enda høyere nivå.

Vi gleder oss over at hele 4 tidligere Gresvik-spillere er tatt ut til å spille med flagget på brystet på Equinors talentleir-samlinger nå i mars. Dette er gode rollemodeller og forbilder for alle andre små og store som tilbringer mange timer hver uke i Trondalen.

Dette er de tidligere GIF-spillerne som har representert landslaget

Først ut er Olivia Lykke Brennhovd Nilsen som spilte i Gresvik ut 2022-sesongen på det sterke J15 laget som ble kretsmestere, før ferden gikk videre til Fredrikstad Fotballklubb sammen med en rekke av lagvenninnene. I FFK har Olivia prestert veldig godt og ble belønnet med uttak til J15-landslagets samling i Sarpsborg.

Liam West er et annet stort talent som tilbragte mange år i Gresvik IF på 2007-laget. Liam har fortsatt den fine utviklingen etter at han dro til FFK, og etter flere år her dro han videre til den danske storklubben FC København. G17-landslagstrener Bjørn Johansen har tatt ut denne troppen til eliterunden i EM-kvalifiseringen, som spilles i Østerrike i perioden 17.-27. mars og Liam er en av spillerne.

Sander Lægreid Johansen og Oscar Skari-Hansen er ytterligere to tidligere GIF-spillere som får lov til å spille med flagget på brystet. 2009-modellene spiller på FFKs G15-lag og er tatt ut til landslagssamlingen 18-21.mars. Her er hele troppen som er tatt ut.

Gresvik IF gratulerer samtlige av spillerne!


Del: