Fantastisk oppslutning om Utfordringen 2023

Del:

Med hele 537 registreringer på QR koden som ble registrert av nærmere 100 mosjonister er Gif-joggen strålende fornøyd med tiltaket «Utfordringen 2023», som foregikk i samarbeid med Meny Ørebekk. Det er ingen tvil om at Gif-joggen i første kvartal 2023 har tilrettelagt for et flott opplegg som har motivert lokalbefolkningen til å ta en eller flere turer opp til Sprinklet.

– Vi syntes det var viktig å ha et lavterskel aktivitetstilbud for alle – også utenom selve sesongen, meldte styret i Gif-joggen i januar. Det har de utvilsomt lykkes med.

 

537 REGISTRERINGER: På plakaten ved inngangen til trimhytta ble det hele 537 registreringer på QR koden i år.

 

Gratulere og takk til alle som har deltatt

Oppsummeringen viser at noen har vært ekstra ivrige i måneder med snø, holkeføre, regn, vind og i solskinn og måneskinn. Månedens vinner i mars ble Rikke Norenberg, som har tatt turen til Sprinklet hver eneste dag. 90 av 90!

– I tillegg til en fantastisk oppslutning fra Rikke, vil vi også trekke fram Robert Frorud, som lot seg motivere til hele 83 av 90 mulige turer, sier leder i Gif-joggen Roar Olsen tydelig imponert.

 

Takk til Meny Ørebekk

Gif-joggen synes det er herlig med et positivt næringsliv i distriktet og fullroser Lasse Andersson hos Meny Ørebekk, som sponset med flotte premier hver måned i disse tre månedene.

– For oss er det veldig hyggelig å kunne bidra til positive og sosiale aktiviteter i lokalmiljøet, sier Lasse Andersson hos Meny på Ørebekk.

 

GLEDE I JAUNUAR: Butikksjef Lasse Andersson hos Meny på Ørebekk gratulerer Morten Sten Bjerkseth med en gledelig premie for januar.

Månedens vinner i februar var Kjell Johannessen. Han og kona Anne er ivrige turgåere i Gressvikmarka og Anne mottok en flott gave fra Lasse på Meny Ørebekk.

 

Fantastiske 90 av 90 turer til Sprinklet i første kvartal for Rikke Norenberg. Her mottar hun som vinner i mars en velfortjent eske fylt av Glede, fra Lasse på Meny Ørebekk.

Ukentlig aktivitet er i gang

Nå er forøvrig Gif-joggen igang med sin ukentlige aktivitet. På de 2 første fredagene har allerede flere mosjonister deltatt.

Velkommen til Gif-joggen hver fredag. Start for gå- og «gogg» gruppa kl 17:15. Jogge og løpestarten er kl 17:30.

 

Følg ev Gif-joggen på deres facebook side ved å trykke på link eller på bildet:

https://www.facebook.com/groups/167576500253578/

 


Del: