Månedlige premier fra Gif-joggen og Meny Ørebekk

Del:

Gif-joggen har tilrettelagt et flott opplegg for å motivere deg og dine til å ta en eller flere turer opp til Sprinklet i vintermånedene. Og de lokker oss ut til sunn aktivitet i marka med fristende premier fra Meny Ørebekk.

– Vi syntes det er viktig å ha et lavterskel aktivitetstilbud for alle utenom selve sesongen, melder styret i Gif-joggen – og utdyper at det arrangeres en utfordring hvert år i årets 3 første måneder.

 

HUSK REGISTRERING: Ved inngangen til trimhytta finner du en plakat med QR-kode. Husk å registrere navnet ditt og du er med i månedens trekning.

Praktisk med QR-kode på Sprinklet

Utfordringen 2023 går ut på å komme seg opp til Sprinklet, rett og slett så mange ganger som mulig. Og Gif-joggen minner oss på at én tur er betydelig bedre for helsa enn ingen tur. Samtidig forteller de at det også er maks én tur som vil være tellende pr døgn når man teller opp resultater for å trekke månedens vinner. Rent praktisk foregår utfordringen mot deg selv slik:

– Ved siden av døra til trimhytta på Sprinklet er det satt opp en plakat med en QR-kode. Ved at man registrerer seg her, er man automatisk med i trekningen av månedens vinner, forteller Roar Olsen i Gif-joggen som i tillegg opplyser at det blir viktig å huske å føre inn fulle navn når man kommer inn på registreringen.

 

Gif-joggen har gjennom årets første måned registrert at enkelte er ekstra ivrige. Noen tøffinger har en tur til Sprinklet faktisk hver dag i løpet av januar.

– Det har også kommet oss for øre at det har vært brukt ski på beina i vinter, sier de imponert.

Takk til lokalt næringsliv

Gif-joggen synes det er herlig med et positivt næringsliv i distrikt og fullroser Lasse Andersson hos Meny Ørebekk, som sponser med en flott premie hver måned i disse tre månedene.

– For oss er det veldig hyggelig å kunne bidra til positive og sosiale aktiviteter i lokalmiljøet, sier Lasse Andersson hos Meny på Ørebekk.

 

GLEDE: Butikksjef Lasse Andersson hos Meny på Ørebekk gratulerer Morten Sten Bjerkseth med en gledelig premie for januar.

56 deltagere og 201 registreringer til nå

Oppsummeringen den første måneden i år viser at det er 56 forskjellige med totalt 201 registreringer. Med andre ord mange spreke Gressvikinger!

Gratulasjoner går generelt til alle og premievinner til Morten Sten Bjekseth spesielt, som uttrykker at han syntes aktiviteten er fin. Med sine 10 registreringer i Januar er Morten blant de ivrigste.

Gif-joggen ønsker alle velkomne til å delta akkurat når det passer dem selv best. De sier at det er flere veier som fører frem til Sprinklet, at utfordringen 2023 er en aktivitet som passer både til en treningsøkt og som luftetur med bikkja – og legger til at de selv synes det er spesielt vakkert dersom man tar turen på kveldstid i lysløypa.

 – God tur! Og husk, vi trekker en gave fra Meny også i både februar og mars, avslutter Gif-joggen som oppfordrer alle Gressvikinger til å delta.

 

VAKKERT: «Spesielt vakkert dersom man tar turen på kveldstid i lysløypa» oppfordrer Gif-joggen.

 

Følg ev Gif-joggen og utviklingen på deres facebook side ved å trykke link eller på bildet:

https://www.facebook.com/groups/167576500253578/

 


Del: