Trolig mest jug på årets siste GIF – treff

Del:

«Moro for en bygutt som er bosatt i det ytterste havgap, Engelsviken, å få komme til selve navlen i Onsøy – Gressvik! Jeg har med meg Gresviks egen Øivind Karlsen og de tilstedeværende på Kroa vil muligens bli testet om de er virkelige Gressvikinger eller bare innfløttrær», sier Pål Nielsen.

Årets siste GIF treff på Kroa er fredag 19.oktober. Merk oppstart denne gang er klokken 18:00. Det er selveste Pål Nielsen som skal juge litt for oss, sammen med sitt reisefølge – Gresvik IFs egen Øivind Karlsen.

Gutta på tur ser Gre(s)svik fra både innsiden og utsiden
Pål og Øivind forhåndsmelder at de vil se Gressvik fra både byen og fra Engelsviken. Men de har begge også gode historier fra innsiden av Gressvik, – for Øivind er vokst opp her, og Pål har også selv bodd på Gressvik – faktisk i annen etasje til selveste fru baker Hansen! Pål og Øivind har også vært på utenlandstur sammen, og kanskje får vi mye verdifull input på hva man ikke skal gjøre når gutta er på tur til London.

Det blir mange gode betraktninger, men trolig mest jug, melder Pål

Vi Gres(s)vik folk gleder oss stort til å oppleve Pål og Øivind, og om vi blir testet på om vi er ekte Gressvikinger så vil vi komme med ekte bevis der og da.

På Kroa fredag 19. oktober 18:00 – 20:00.

Velkommen!

 


Del: