007 cupen ble en suksess for små og store

Del:

For tredje år på rad har Gresviks gutter 07 arrangert sin egen cup – 007-cupen i Trondalen. Cupen har vokst seg større for hvert år – og denne gang deltok hele 40 lag.

Blant de påmeldte fant vi lag fra Oslo-distriktet (Vålerenga, Snarøya, Høvik og flere), samt Sandefjord og Ski. Dessuten en rekke lokale lag, selvsagt.

«007-cupen» er blitt en samlende faktor for Gutter-07 og foreldregruppen. Planleggingen av cupen startet allerede da den forrige var slutt i april i fjor. Det er hovedsakelig en komité på fire jenter (Cathrine, Linda, Yvonne og Randi) som holder arrangementet i tømmene, mens Brian har hånd om det sportslige opplegget.

Randi Kristoffersen fra arrangementskomiteen hadde en fin dag i Trondalen. Her sammen med Giffen – 007-cupens egen maskot.

Men gjennomføringen av et såpass stort arrangement hadde ikke latt seg gjøre uten at nær samtlige foreldre har stilt opp underveis – og selvsagt hele lørdagen i Trondalen.

Været er ofte avgjørende for om en turnering oppleves som vellykket eller ikke. Vi traff blink og fikk den første skikkelige vårdagen som medspiller i Trondalen.

I år valgte vi å tilby nivåinndeling. Vi hadde tre nivåer og fikk åtte påmeldte lag på nivå 1, åtte påmeldte lag på nivå tre og resten på nivå 2. Vårt inntrykk er at de aller fleste lag traff riktig nivå og at cupen dermed også ble en sportslig suksess for så mange som mulig.

Theodor Klokk Thøgersen ga alt i duellene. Bak kommer Jeppe Pettersen også han klar til å sette inn susende taklinger.

Gutter 07 har valgt å legge ned mye krefter i denne cupen, slik at vi ikke behøver å gjøre dugnader og andre ting for å skaffe inntekter tillaget. Derfor var det gledelig at cupen også ble en økonomisk suksess.

Det skyldes ikke minst velvillige sponsorer som bidro med både varer og rene penger. Store dele av en sammensveiset foreldregruppe feire en vellykket cup med middag hos Kjell på Kroa, mens vi tipper gutter (og jenter) som hadde brukt hele dagen i sola i Trondalen tok en tidlig kveld.

Alex Bengescu har målet i sikte og nøler ikke med å fyre løs.

 

Se flere bilder på «Gresvik-007 cupen» på Facebook

Foto: Frode Holstad Hansen


Del: