200 tallet blafret i den varme forsommervinden

Del:

Fredag 2. juni deltok 33 glade mosjonister i jubileumsjoggen. Det var flotte forhold i marka og flere gledet seg over personlige rekorder. Praten gikk livlig rundt benken før og etter målgang.

En stor, deilig kake fra Christensen ble kjøpt inn og brus og kaffe ble servert. Dette smakte ekstra godt en fredagskveld etter treningsøkta.

Gledelig å se at det er stor spredning i alder, kjønn og ambisjoner.

Det viktigste er å kunne kjenne på mestring.  Noen er glade for å ha kommet seg rundt løypa med å gå og/eller småjogge. Andre gleder seg over at det gikk litt lettere denne gangen.

Rekordene uteblir ikke. Det var stor jubel blant flere av deltakerne på jubileumsløpet med nye personlige rekorder i den 4 km lange løypa.

Det ble også rekord for damene denne fredagen. I tillegg til at det deltok flere damer gratulerer vi Sissel Haug Øversveen med ny løyperekord for damer med tiden 20.26.

Gif-joggen ønsker også å motivere til mange deltakelser. Derfor premieres det for hver 25 deltakelse.

Siden vi startet opp med Gif-joggen fredag 21 august 2015 har en deltaker og primus motor deltatt hver fredag! Vi gratulerer Freddy Norenberg med kopp for sin deltakelse nr 200.

Styret takker for super deltakelse og ønsker alle velkommen tilbake igjen. Minner også om den store løpsfesten 10 september; Sprinklet Opp. Følg med og meld dere på.  www.deltaker.no

Tekst: Roar Olsen
Foto: GIF-joggen

Gif-joggen 200 sekretariatet er pyntet til fest

 

En blid gjeng hviler ut etter jubileumsløpet Fra venstre mot høyre; Sissel Øversveen, Mathias Karlsen, Henrik Onstad, Lars Runar Arnesen og Jonas Eriksrud.

 

Roar Olsen overrekker 200 koppen til Freddy Norenberg.

 

Lars Erik Olsen kan fortjent forsyne seg av jubileumskaka med sin deltakelse nr 32.

 

Einar Gulland en av traverne, feirer med kake og drikke.

 


Del: