BRY-deg seminar Alkohol og rusmidler – Lasse Steve – 12. september i Trondalen

Del:

Et godt foreldrenettverk og kunnskap er sannsynligvis de beste virkemidlene for å forebygge utfordringer knyttet til alkohol og andre rusmidler, blant våre barn og unge. Den 12.september kl 1800 blir Trondalen en arena der foreldre og pårørende kan få et slikt møtepunkt.

Her kan foreldre og pårørende treffes, bygge nettverk og få nyttig kunnskap om problemstillinger i forbindelse med alkohol og rusmidler.

«Foreldre er de beste forebyggere i forbindelse med problemstillinger rundt alkohol og rus. Det er egentlig de som «eier» denne utfordringen, og en suksessfaktor er kunnskap», forteller Lasse Steve i politiet.

Gressvik gutten Lasse Steve har lenge reist rundt i landet og holdt mange seminarer og hatt foredrag om denne problemstillingen. «Seminarene handler om ulike type rusmidler, hvordan disse virker og hvordan man kan lese tidlige indikasjoner på at utviklingen kan gå i uønsket retning», sier Lasse.

På dette seminaret vil Lasse formidle noe av sin kunnskap. Det vil være åpent for spørsmål og anledning å knytte viktige relasjoner mellom foreldre, lag og klubb.

Hanne Verbeek som er mamma, lagleder og styremedlem i GIF Fotball sier: «Som mamma og lagleder vil jeg oppfordre alle foreldre til å møte opp på dette. Her kommer det verdifull informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge for at barna våre skal ha det trygt og godt med hverandre og i Gresvik IF – Møt opp

Den 24. oktober kl 1800 kommer Jan Christian Hãckert til klubbhuset for å snakke om mobbing.
Det kommer vi tilbake til.

Dersom du er mor, far eller pårørende til et barn eller ungdom du bryr deg om,
bør du sette av tid disse to kveldene
.

 


Del: