GIFs samarbeidspartner har blitt Post i Butikk

Del:

Rema 1000 Gressvik på Ålekilene har i begynnelsen av det nye året tatt over som Post i Butikk etter Extra Gressvik.  3. januar kunne kjøpmann Leif Erik Andersen og hans kollegaer ønske velkommen til ny «postbutikk».

-Det har gått fint de første ukene. Vi betjener tre postnummer, 1620 – 1621 og 1622, så dette er en ganske stor post i butikk. Før vi kunne åpne for kunder har vi gått gjennom Postens innføringskurs. Det er ganske mange saker vi må sette oss inn i. Ronny Bjørndal er postansvarlig i butikken, men når det er hektisk – og det skjer ganske ofte, må vi trå til alle sammen her, forteller Leif Erik Andersen.

-Vi har gjort om litt i butikken for å få plass til postavdelingen, men gjennom å tenke nytt og smart har vi fått en lysere og mer funksjonell butikk. Her er vi godt fornøyd med omgjøringene – og ved å få Post i Butikk trekkes enda flere kunder til oss, noe vi naturlig nok synes er ganske fint, sier Leif Erik Andersen, som gjennom Rema 1000 Gressvik på Ålekilene også er en god samarbeidspartner med Gresvik IF.

Postanavarlig Ronny Bjørndal og kjøpmann Leif Erik Andersen ønsker velkommen til Post i Butikk hos Rema 1000 Gressvik på Nordkilen 1 (Ålekilene)

Tekst og foto: Øivind Karlsen

 


Del: