Historisk i Trondalen – lørdag 21. august.

Del:

Lørdag 21. august  blir en historisk dag for Gresvik IF. Da skal det nemlig spilles landskamper i i gåfotball mellom Norge og Sverige i Trondalen. Dette er de første landskampene i gåfotball som arrangeres i Norge.

Norges Fotballforbund, Bedriftsidretten Norge, Gresvik IF og Skeid-Gåfotball har tatt initiativet sammen med ledelsen for gåfotball i Sverige, der gåfotballen  har vokst siden 2019. Fire kamper spilles denne dagen.

Nasjonalsanger

Det blir landskamper for både damer og herrer, og kampene spilles etter et eget regelverk for gåfotball. Det hører med til sjeldenhetene at man kan høre nasjonalsanger og kan følge flaggheising i Trondalen, men slik blir det denne ettermiddagen.

Kampene

12.00: Damer 40 år

13.00: Herrer 60 år

14.00: Damer 50 år

15.00: Herrer 50 år

Kampene spilles over 2 x 25 minutter med 10 minutters pause.

Speaker/konferansier for dagen er Dag Solheim. Etter kampene blir det «After walk» på Odins kro for alle spillere og ledere.

Avlyst VM

Egentlig skulle det vært arrangert VM i gåfotball i Malmö, der Norge med blant annet spillere fra Gresvik IF, skulle ha vært med, men dette arrangementet er avlyst på grunn av smittevernregler og covid-19.

Gåfotball – Sponsorer mot Skeid.

Forsidebildet: Gresvik IFs damer som tok vandrepokalen i 2019.
Tekst og foto: Øivind Karlsen

Del: