Trondalen som treningsarena for FFK

Del:

Fredrikstad Stadion får i sommer nytt kunstgressdekke og undervarmeanlegg. Disse arbeidene har startet, og i den forbindelse trengte FFK et alternativt sted å trene i noen uker.

Valget falt på Trondalen, som bl.a. kan by på gode vanningsforhold på sitt nye kunstgress. I formiddag trente laget som for øyeblikket ligger på en imponerende bronseplass i Eliteserien, foran flere skuelystne barn og voksne.

I morgen venter Rosenborg på Lerkendal, og dagens økt var derfor av det lettere slaget.

Trener Mikkjal Thomassen fullroser forholdene i Trondalen, og gleder seg nå til kampen i Trondheim.

Det er helt supert av Gresvik IF å legge til rette for oss på denne måten.

Forholdene her står ikke tilbake for noe, og vi er veldig takknemlige for å kunne benytte dette som treningsarena i denne perioden.

Morgensdagens kamp blir spennende, og han forteller at laget gleder seg tross det intense kampprogrammet for tiden.

Dette må vi tåle. Det er godt humør i gruppa, og jeg håper og tror vi kan bite i fra oss og levere en god prestasjon i Trondheim.

Nå pakker vi sammen her, avreise fra Fredrikstad er i dag kl 13, med fly fra Gardermoen kl. 16. Vi gleder oss til kampen i morgen.

Tross litt hastverk hadde ikke den blide treneren fra Færøyene dårligere tid enn at både han og spillerne tok seg god tid til å prate med flere av de fremmøte, og skrive autografer.

FFK skal i utgangspunktet benytte Trondalen fram til 7.Juli, men dette kan bli forlenget. I mellomtiden venter også en liten ferie på to uker.

Tekst/foto: Magne Wiklund


Del: