Velkommen til Gå-fotball turnering lørdag 03. september

Del:

Velkommen til å god stemning og å oppleve Dag Solheim som eminent speaker mens du beskuer en lekker blanding av fordums topp- og breddespillere i fotball. Nå som Gå – fotball spillere.

 

 

6 puljer, 21 lag, damer og herrer, spill mellom 12:30 – 16:00

I dameklassen er det 2 puljer bestående av svenske og norske lag. I herreklassene er det hele 5 puljer, også med både svenske og norske lag og i alle aldre over +50. Gresvik IF samarbeider med Skeid Gå-fotball, bedriftsidretten og Norges fotballforbund/NFF Øst for å ønske blant annet IFK Malmø, Flint, Sweden Stars, Vålerenga, Banken Old Stars, Team Sweden, FFK, Sarpsborg 08, Nettverket, Skedsmo og Navestad velkommen. De 25 minutters kampene foregår mellom 12:30 og ca 17:10. Fra Kl. 15:30 til 17:10 spilles selve finalene, i henholdsvis dameklassen og 2 av herreklassene, på bane 1.

I 2017 måtte GIFs Henning Olsen erkjenne å bli rundet av Skeid Walking Boys elegante Ståle Slettebø. Siden den gang har Henning trent iherdig gjennom Coronatiden og bl.a debutert på landslaget for Norge i Gå-fotball. Nå blir det spennende å se hvem som runder hvem i 2022.

 

Damene fra Gresvik IF går foran som prakteksempler innen Gå-fotball i Norsk sammenheng. Her er et utvalg spillere på tur for å spille landskamp mot England. I turneringen 2022 stiller de med 2 lag som spiller mot blant andre Skedsmo, Backarna og Sweden Stars

Åpen kiosk i Trondalen – og bankett på Odin kro.

Kiosken vil være åpen i Trondalen og ca klokka 20:00 starter banketten på Odin kro – med Dag Solheim som konferansier og Bjørn Magne Akselsen som kveldens trubadur.

Fullsatt bankett på Odin Kro. Her koser engasjerte gressvikinger seg med Skeid Walking Boys i 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trubadur Bjørn Magne Akselsen ser frem til å underholde med variert og godt tilpasset musikk på banketten på Odin kro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette blir gøy, noe vi har gledet oss lenge til! Spesielt hyggelig er det at enda flere lag enn tidligere nå stiller opp i år, sier leder for eierne av vandrepokalen i herreklassen Skeid Gå-fotball, Terje Martinsen. Terje er også manager for Norge Gå-fotball herrer. Her er han sammen med Håkon Lier Madsen samt et sporty utvalg fra Gresvik IF «Eldres» i bakgrunnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FFK forbereder seg, vil ha vandrepokalen i herreklassen

FFK ønsker seg vandrepokalen, som for tiden Skeid Walking Boys har i besittelse i herreklassen.

Fenomenale FFKere som Tommy Warhol, Vidar Hansen og Atle Kristoffersen i samspill med juveler som Åge Johansen (75) og legendariske Mosse-keeper Odd Skauen er ifølge Fredrikstad Blad i god trening før årets turnering.

–  Vakkert, men jeg tror de skal få seg en smell, kommenterer manager for Skeid +60, Terje Martinsen.

I dameklassen er det Gresvik som har vandrepokalen.

 

 

Faksimile Fredrikstad Blad, 19.08.22. FFK spillerne forsterket med Odd Skauen ønsker seg vandrepokalen i herreklassen. Her representert med FV Odd Skauen, Åge Johansen, Atle Kristoffersen, Tommy Warchol og Vidar Hansen. Trykk ev på bildet, og les hele saken i Fredrikstad Blad.(krever + abb)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faksimile Fredrikstad Blad 19.08.22. FFK-juvelen Åge Johansen (75) skyter fortsatt knallperler ifølge Fredrikstad Blad. Her med scoring under en trening med legendariske Mosse-keeper Odd Skauen i mål. Trykk ev på bildet og les hele saken i Fredrikstad Blad (krever + abbonement).

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du vil kontakte Gresvik IFs Gå-fotball damer finner du dem her:

Merethe Eriksen. Mob: 934 90 442. Mail: mhea71@hotmail.com

Facebook (damer): Gresvik IF – Gåfotball

Om du vil kontakte Gresvik IFs Gå-fotball herrer finner du dem her:

Morten Køllis Johannessen. Mob: 483 25 512. Mail: morten.johannessen@nett-tjenester.net

Facebook (Herrer): Gresvik Gåfotball

 

 

Hovedsponsor for Gå-fotballen i Gresvik IF og turneringen 2022

 


Del: