Lagbildet av Gresvik IF sitt C-lag som denne sesongen spiller i 7er-serien

C-laget med fin oppladningskamp før Publikumskampen

Del:

Onsdag kveld var det klart for ny kamp for C-laget som møtte årets suverene serievinner Sarpsborg, dagen før det store publikumsfesten hvor førstelaget møter Lervik. C-laget startet best i det milde høstværet, men seieren glapp rett før slutt.

Det er hyggelig å kunne sende en liten oppdatering igjen fra C-laget som denne sesongen spiller 7er-fotball i en serie bestående av kun 4 lag. Lagene møtes 3 ganger hver og heldige som vi er fikk vi både Askim og Hærland fra Indre Østfold, samt Sarpsborg i serien. Etter å ha overlevd samtlige bortekamper på svingete, enveiskjørte krøtterstier, var det kun hjemmekampene mot Sarp og Hærland som gjenstod.

Laget har variert veldig i prestasjonene i år, noe som er en naturlig konsekvens av varierende oppmøte. Likevel skal vi ikke underdrive viktigheten av at GIF kan ha et tilbud til folk som fortsatt vil spille fotball, men som ikke har mulighet til å trene 3-4 ganger i uken. Årets sesong nærmer seg slutten og vi ser ut til å kapre andreplassen med grei margin.

Flott stamme med gamle GIF-gutter

Det gror godt i Gresvik som klubb med mange lag i yngre avdelinger og et seniorlag som har en lav snittalder denne sesongen. Heldigvis har vi nå også et breddelag på gang bestående av gamle GIF-helter fra flere ulike generasjoner. Grunnet skader manglet vi i tillegg 4-5 mann som vanligvis også ville vært en naturlig del av troppen.

Dagens tropp bestod av følgende gjeng:
Stian Svendsen
Mikael Gundersen – Carl Petter Olaussen – Sander Laagstad
Lars-Erik Engebretsen – Jonas Gislo – Ole Lundsør – Jan Henrik
Stian Solstad – Jan Erik Jensen

Tøffe oppgjør mot sarpingene

Dette var den tredje kampen mot Sarpsborg og begge de to første endte med sviende nederlag. Den første ledet vi sågar 3-0 etter 10 minutter, men klarte å rote bort alt til slutt. Dagens kamp startet også veldig bra, og etter 10 minutter blir Stian Solstad spilt fri og setter kontant 1-0 bak dagens bestemann hos sarp, en blekksprut av en keeper.

Uheldigvis fikk Mikael lyskestrekk midtveis i omgangen og med kun 1 innbytter ble vi litt preget og småslitne. Det var likevel et dødballmål vi slapp inn da et frispark fra 15 meter ble smelt inn via tverrligger. Dagens debutant i mål, Stian Svendsen, rakk aldri å reagere. Kanskje like greit, han spilte tross alt med kun en arm og ett bein da han har ødelagt det ene håndleddet og hadde en lårskade i den ellers treffsikre høyrefoten. Eller for å kalle en spade for en spade, Ole taklet ham knallhardt på tirsdagens trening og en real lårhøne ble resultatet.

Men 1-1 til pause ble vi enige om å fortsette å spille som vi gjorde, men prøve å gjøre færre endringer på posisjoner. Ikke alltid så lett med kun en innbytter og mange folk som er slitne. Heldigvis kom dagens redningsmann oss til unnsetning. Ole Lundsør, direkte fra 50-årslag og 3 retters middag, knøt på seg skoene og stanget inn 2-1 etter kun et par minutter på banen. Ole som er en jordfreser ingen mostandere med vettet i behold vil være i nærheten av, hjalp oss å beholde initiativet i kampen.

Brølet som kunne høres helt til Hærland

Sjanser skulle det som nevnt ikke stå på. Den ene etter den andre ble dessverre brent og da Jan Erik brant både sin første, andre og tredje var det et urbrøl som fikk blodet til å fryse som for gjennom dalen. Dessverre for oss hjelper det ikke å ha mange sjanser, Sarpsborg trengte kun èn stor sjanse i andreomgangen da markeringen vår glapp og de fikk kontre inn 2-2 noen minutter før slutt. Et stormløp fra GIF ble iverksatt, men det ble for lite og forsent til slutt. Kampen ebbet ut uten flere mål, og vi er det første laget som tar poeng fra serievinneren denne sesongen.

Samtlige av gutta skal ha stor kred for innsatsen sin i dag, banens bestemannspris deles mellom Stian Solstad og Ole Espen! Til uka går den siste kampen av stabelen mot Hærland. Forhåpentligvis er de fortsatt litt skremt over brølet til Jan Erik. Men, før det skal vi alle møte opp for å heie frem førstelaget i Slaget om Onsøy, mot erkerivalene fra Lervik.


Del: