Takk for nok et strålende «Sprinklet opp!»!

Del:

«Takk for et godt arrangement til arrangementkomiteen», var gullvinner Steinar Uglebakkens glade tilbakemelding etter årets «Sprinklet opp!». Gullvinner Patrycja Løkken var også strålende fornøyd; «Dette gir meg gøtz til å fortsette, et artig opplegg» var hennes tilbakemelding.

Etablert som en tradisjon

Nå er «Sprinklet opp!» en tradisjon, og årets løp ble like vellykket som de foregående år. Mosjonister fra 4 år til over 90 storkoser seg med denne aktiviteten, og løperne som konkurrerer mot seg selv, sammen med andre, blir inspirert av folket som heier dem frem langs løypa.

Gratulerer og takk til deltagerne selv, Gif-joggen, Røde Kors, Gresvik IF og ikke minst publikum!

Gullmedaljevinner i dameklassen Patrycja Løkken er her lykkelig omkranset av sølvmedaljevinner Une Mari Astrup og bronsje medaljist Tina Jørgensen.

– Jeg meldte meg på klokka 10:30, barna ville være med og da var det OK. Jeg var med i fjor, gleder meg til å fortsette, godt å føle at man er litt god, smiler en tilfreds Patrycja Løkken.

For 3.året på rad er Steinar Uglebakken (i midten) på pallen, i år 2023 som vinner. Til venstre på bildet ser vi 2.plassens vinner Ådne Langmo og til høyre har Frode Bjørland vunnet 3.plassen.

– Gøy med et jevnt løp opp, og ekstra gøy at folk langs løypa heier oss frem. Glad for å ha vært på pallen for 3.gang, og i dag som vinner – for første gang, smiler fornøyde Steinar Uglebakken.

Primus motor Roar Olsen i arrangementkomiteen kommuniserer med sekreteriatet på Sprinklet før start for presis tidtaking. Mosjonistene gleder seg til å sette i gang.

GIFs Mathias Karlsen som har naturen som lekeplass deltok selvsagt i Sprinklet opp. Her i avspenning og opplading til løpet, som denne gang endte på en helt grei 4.plass

– Dette var hyggelig å være med på, gøy med de som heia i bakken. Jeg er ikke skuffa over 4.plass, når jeg så hvem som vant, sier en alltid hyggelig Mathias.

Etter unisont positive tilbakemeldinger fra deltagerne fant vi på vei ned fra Sprinklet en happy arrangement komité som kunne juble over nok et vellykket «Sprinklet opp». Her er en lettet sjåfør Freddy Norenberg og Thor Gjerløw i gang med viktig etterarbeid i Gressvikmarka.