Tre dager med Rema 1000 håndballskole er akkurat avsluttet i Gressvikhallen.

Del:

– Dette var moro og frister absolutt til gjentakelse, forteller initiativtakerne.

Plassene ble fylt opp på under et døgn, og i vinterferien har 57 glade barn fått boltre seg med håndball i Gressvikhallen.

Initiativtakerne, styremedlem i GIF Håndball Christer Solli-Olsen og styreleder Knut Gulbrandsen forteller om hektiske dager, men også mye moro. Med instruktører fra både Gresvik IF og FBK, håper de at barna har hatt det moro på håndballskolen.

– Det viktigste er uansett at alle trives og har det moro. Men vi håper jo også at det har vært lærerikt, og at alle sitter igjen med noe positivt i forbindelse med håndball, sier Christer.

Selve arrangementet har gått veldig bra, men de to innrømmer at det har vært hektiske dager.

– Påmeldingen alene forteller noe om at foreldre og barn ønsker slike tilbud i mellom-feriene. Nå skal vi evaluere litt, og forhåpentligvis gi en like god håndballskole ved neste anledning. Dette er første gang vi gjennomfører noe slikt, men det blir definitivt ikke den siste, avslutter Knut.

Gresvik IF ønsker spesielt å takke Leif Erik Andersen, daglig leder i Rema 1000 Ålekilen for samarbeidet i forbindelse med gjennomføring av håndballskolen i vinterferien.

Tekst/foto: MW


Del: