Årets stifestival samlet omlag 140 syklister i Trondalen – 2018

Del:

Det har blitt en tradisjon at GIFS (Gresvik IF Sykkel) arrangerer stifestival i Gressvikmarka på denne tiden av året. Siden våren hos oss kommer relativt tidlig, er dette et populært arrangement som i år samlet om lag 140 syklister i Trondalen 20 – 22 april.

«30 av disse deltok på lørdagens cruxjam som bestod av 13 hindere av forskjellig vanskelighetsgrad og som skal forseres uten å sette bena i bakken», sier årets cruxegeneral Ole Henrik Illenberger Solgaard som var megafornøyd med årets arrangement.

Gresviks egne syklister hevdet seg veldig bra og både Pål Grotnes, Ole Henrik Illenberger Solgaard og Hanne Holmstrøm Karlsen havnet på pallen.
17 år gamle Magnus Slinger vant herreklassen og Alice Grindheim vant kvinneklassen.

Cruxejammen er bare ett av innslagene på stifestivalen. Det ble arrangert fellesturer både lørdag og søndag, lek i ferdighetssenteret, felles skogslunsj på Sprinklet på lørdag og cruxefest med grilling på lørdagskvelden.

I et fantastisk vær fra fredag til søndag var deltagelsen upåklagelig og på fellesturen til Rasmus (Leiro) var det mer enn 50 deltagere. Arrangørene skulle ønsket seg flere jenter på cruxekonkuransen, men på turene er jentene godt representert.


Del: